Skip to main content

Snorscooter ombouwen en omkeuren naar brom. Helmplicht snorscooter per 1 januari 2023

Snorscooter ombouwen en omkeuren  naar bromscooter
Scootfix is vanaf 01-01-2023 door de RDW erkend om snorscooters om te bouwen en daarna te keuren van 25km snor naar 45km bromscooter. Ook leveren wij de benodigde gele 45km kentekenplaat. Let op wij verwachten hierdoor grote drukte in onze werkplaats dus maak tijdig een afspraak. Neem hiervoor contact met ons op of maak een afspraak via ons afspraakformulier voor onze werkplaats.

Helmplicht
Vanaf 1 januari 2023 geldt er een helmplicht voor 25km snorscooters. Wacht daarom niet te lang en schaf op tijd een helm aan!

Scootfix heeft een groot assortiment helmen voor scooters, bromfietsen, e-steps en e-bikes. Scootfix levert de volgende typen helmen:

  • jethelmen (potjes) met of zonder vizier
  • integraalhelmen (vast kinstuk met opklapbaar vizier)
  • systeemhelmen (kinstuk dat in zijn geheel omhoog klapt)
  • valhelmen geschikt voor: e-bike, speedpedelec, step en fiets

In onze webshop verkopen wij alleen one size fits all verstelbare helmen. De overige helmen zijn verkrijgbaar in onze winkel. In onze winkel kunnen wij namelijk advies geven over het kiezen van de juiste maat helm. Een juiste maat helm is heel erg belangrijk. Een helm hoort rond het hoofd en de wangen vrij strak te zitten, zeker omdat een helm van verloop van tijd wat losser gaat zitten. Ons advies is dan ook om te komen passen in onze winkel. Wij hebben helmen in ons assortiment vanaf € 57,50, dus voor ieder budget wat wils.

Klik hier om onze speed pedelec helm universeel in onze webshop te bekijken en te bestellen.