Skip to main content

Werkplaats voor onderhoud, reparatie & montage

Scootfix beschikt over een ruime professionele werkplaats waar al het materiaal en het juiste gereedschap aanwezig is om iedere onderhoudsbeurt, reparatie en montage snel en goed te kunnen uitvoeren. Onze vakkundige monteurs staan voor u klaar, zodat u weer veilig de weg op kunt. Werkzaamheden worden altijd in overleg met de klant uitgevoerd. Vooraf geven wij een richtprijs aan en mochten er meer werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, dan wordt er altijd overlegd met de klant. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

AFSPRAAK MAKEN?
In verband met de planning van onze werkplaats, verzoeken wij u voor grote reparaties en/of onderhoud en montage werkzaamheden vooraf een afspraak te maken.

Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op om een definitieve afspraak te maken. Ons streven is om binnen 1 werkdag een afspraak met u in te plannen.

Voor kleine reparaties en/of montage zoals het monteren van een band op een losse velg, het proppen van een lekke band of het monteren van een nieuwe accu, kunt u langskomen zonder afspraak en voeren wij de werkzaamheden uit terwijl u wacht (mits de drukte het toelaat).

Onderhoud, reparatie en montage

Regelmatig onderhoud is noodzakelijk en van belang om uw scooter of bromfiets in goede conditie te houden en verlengt ook de levensduur. Om recht te behouden op garantie is het ook noodzakelijk om alle onderhoudsbeurten volgens de onderhoudsintervallen van de fabrikant te laten uitvoeren.
Voorafgaand en na afloop van de iedere onderhoudsbeurt of reparatie voeren wij altijd een testrit uit. Zo weten wij exact wat de conditie was van de scooter of bromfiets voorafgaand en na afloop van de onderhoudsbeurt of reparatie. Tijdens groot onderhoud en/of reparatie, kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van een leenscooter. Wij hebben ook een gratis leenfiets voor u klaar staan.

  • Naast het uitvoeren van onderhoud en reparaties monteren wij ook bij ons aangekochte onderdelen en accessoires.
  • Wij hebben een bandenmontage snelservice. Als u de velg los meeneemt, is de montage klaar terwijl u wacht. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
  • Ook met uw motorfiets kunt u bij ons terecht voor: (kleine) onderhoudswerkzaamheden, zoals vervanging van ketting en tandwielen en verversen van vloeistoffen en montage en balanceren van banden.

Schadetaxaties en schadeherstel

Scootfix helpt u ook bij schadetaxatie en -herstel. Licht bij schade aan uw scooter of bromfiets altijd eerst de verzekeraar of assurantie tussenpersoon in en maak met hen een afspraak voor een schadetaxatie door een expert bij Scootfix. Meldt deze afspraak bij Scootfix en zorg ervoor dat uw voertuig minimaal 24 uur van tevoren bij ons aanwezig is, zodat wij ons kunnen voorbereiden en een gespecificeerd schade rapport kunnen opstellen.

Afspraakformulier voor:
Onderhoud - Reparatie - Montage in onze werkplaats

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Wij verwerken uw gegevens volgens de richtlijnen die beschreven staan in de Europese privacywetgeving. Lees meer