Nu introductiekorting van € 199,= bij aanschaf AGM Supreme, BTC Cruise, BTC Cruise Luxury

Sinds kort zijn er een paar zeer leuke nieuwe Euro4 modellen op de markt van AGM en BTC. Reden voor ons om deze leuke modellen aan te bieden tegen een leuke introductieprijs. 

AGM Supreme, 25 of 45km/u uitvoering, Euro4. Van € 2.098,=. Voor € 1.899,= all in, geheel rijklaar. Verkrijgbaar in de kleuren mat titanium, mat geel, zwart glans. Bekijk hier de AGM Supreme in onze webshop. 

BTC Cruise, 25 of 45 km/u uitvoering, Euro4. Van € 1.698,=. Voor € 1.499,=, all in, geheel rijklaar. Verkrijgbaar in de kleuren zwart glans, champagne (en zeer binnenkort ook in Nardo Grey). Bekijk hier de BTC Cruise in onze webshop.

BTC Cruise Luxury, 25 of 45 km/u uitvoering, Euro4. Van € 1.748,=. Voor € 1.549,=, all in, geheel rijklaar. Verkrijgbaar in de kleur grijs metallic. Bekijk hier de BTC Cruise Luxury in onze webshop. 

Nu bij Scootfix in showroom, NIU elektrische scooters

Nu bij Scootfix in de showroom te bewonderen de NIU N1S en NIU M1 elektrische scooter. NIU scooters levert de beste elektrische scooters die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn.

De N1S heeft het modernste litium-ion batterijpakket. Door zijn gewicht van slechts 10 kg is de batterij makkelijk draagbaar voor het opladen op kantoor of thuis. Het batterijpakket is volledig opgeladen binnen 6 uur, levert een bereik van 80km. De N1S wordt standaard geleverd met GPS Tracking, alarm en cruise control. De N1S kost € 2.999,= geheel rijklaar en is beschikbaar in 25 en 45 km/u uitvoering in diverse kleuren. De N1S is natuurlijk ook te bekijken en te bestellen in onze webshop. Klik hier voor de link naar onze webshop. 

De M1 is kleiner en lichter dan zijn grote broer, de N1S. De M1 bevat een kleinere motor met een lager energieverbruik, die nog steeds pittig rijdt. De batterij van de M1 is licht en heeft een slimme LED-indicator ingebouwd zodat de status van het laden makkelijker te zien is. Het batterijpakket is volledig opgeladen binnen 6 uur en levert een bereik van 100km. De M1 is standaard geleverd met GPS trackin, alarm en cruise control. De M1 is beschikbaar in zowel 25 als 45 km/u uitvoering, in diverse kleuren en kost € 2.499,= geheel rijklaar. De M1 is natuurlijk ook te bekijken en te bestellen in onze webshop. Klik hier voor de link naar onze webshop. 

Nu tot € 400,= accessoires cadeau bij aanschaf van Vespa of Piaggio Euro4 scooter

Introductie actie: nu bij aanschaf van een nieuwe Vespa Primavera of Vespa Sprint Euro4 (E4) scooter voor € 400,= aan accessoires naar keuze cadeau. Bij aanschaf van een nieuwe Piaggio Euro4 (E4) scooter krijgt u voor € 300,= aan accessoires cadeau. Deze actie is alleen geldig bij aanschaf van deze scooter in onze winkel en niet bij aanschaf via onze webshop.

Voor meer info. over deze Vespa scooters, klik hier voor onze webshop.
Voor meer info. over deze Piaggio scooters, klik hier voor onze webshop.

 

Nu tot € 200,= aan accessoires cadeau bij aanschaf SYM Jet14 of SYM Orbit III

Nu bij aanschaf van een SYM Orbit III 25 of 45 km/u uitvoering voor € 150,= aan accessoires naar keuze cadeau! De Orbit III is voorzien van een modern en zuinig Euro4 motorblok. All-in prijs voor deze scooter is € 1.848,= geheel rijklaar. Deze scooter is verkrijgbaar in de kleuren matzwart, blauw metallic, rood metallic en wit metallic. 

Bij aanschaf van een SYM Jet14 25 of 45 km/u uitvoering ontvangt u voor maar liefst € 200,= aan accessoires naar keuze cadeau. De Jet14 is voorzien van een modern en zuinig Euro4 motorblok. All-in prijs voor deze scooter is € 2.499,= geheel rijklaar. Deze scooter is verkrijgbaar in de kleuren matzwart, rood metallic en wit metallic. 

Let op! Deze actie is alleen geldig bij aanschaf van deze scooters in onze winkel en niet bij aanschaf via onze webshop. Wilt u meer weten over deze scooters, klik dan hier om ons assortiment SYM scooters te bekijken in onze webshop. 

AANBIEDING! SYM Mio van € 2.158,= voor € 1.749,=

SYM Mio, 25 km/u uitvoering, mokka. Nu € 409,= kentekenregistratie premie. Van € 2.158,= / voor € 1.799,=. Nog slechts 1 beschikbaar, dus wees er snel bij.  Genoemde prijs is een all-in prijs. Dit houdt in inclusief 2 jaar fabrieksgarantie, rijklaarmaken, kentekenplaat, kentekenbewijs, tenaamstellen, een volle tank brandstof. Geen inruil mogelijk. Klik op deze link om deze scooter te bekijken en eventueel te bestellen via onze webshop. 

Scootfix scooters, Uilenkade 20, Zwijndrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel. 078-6310159 
Open: DI-VR 9.30-17.30 uur • ZA 10.00-16.30 uur • DO koopavond tot 20.00 uur
In de wintermaanden (november t/m februari) geen koopavond.

Meld u aan voor de Scootfix nieuwsbrief!
Ontvang aanbiedingen, het laatste scooternieuws en handige onderhoudstips.