• Home
  • Nieuws
  • NIEUW!! AGM Goccia elektrische bromfiets

NIEUW!! AGM Goccia elektrische bromfiets

Scootfix blijft het assortiment elektrische scooters verder uitbreiden. Nu bij ons verkrijgbaar, de AGM Goccia GEV1000 elektrische bromfiets. 

De AGM Goccia GEV1000 is een zeer compacte en makkelijk hanteerbare elektrische brommer.  Ondanks dat de AGM Goccia compact is, is hij toch comfortabel, en voorzien van 14 inch wielen waardoor hij een uitstekende zithoogte heeft voor de gemiddelde bestuurder. De Goccia is uitgerust met een krachtige 1000W onderhoudsvrije elektromotor en een 48V 20Ah Lithium accu, met een laag gewicht, een oplaadtijd van slechts 3 uur en met een lange levensduur. Met een volle accu haal je ongeveer 50 tot 60 kilometer wanneer je 25km p/u rijdt. De Goccia is zeer eenvoudig mee te nemen in bijvoorbeeld camper of caravan omdat hij licht is van gewicht (55kg zonder accu), en weinig ruimte in neemt. De Goccia is verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering in de kleuren: zwart, rood, grijs en wit. De Goccia kost € 1.674,= geheel rijklaar. Een zeer aantrekkelijke prijs voor een elektrische bromfiets!

Bekijk en bestel nu de Goccia via onze webshop.

Goccia Grijs:
https://www.scootfix-scooters.nl/goccia-gev1000-grijs.html

Goccia Rood:
https://www.scootfix-scooters.nl/goccia-gev1000-rood.html

Goccia Wit:
https://www.scootfix-scooters.nl/goccia-gev1000-wit.html

Goccia Zwart:
https://www.scootfix-scooters.nl/goccia-gev1000-zwart.html 

Scootfix scooters, Uilenkade 20, Zwijndrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel. 078-6310159 
Openingstijden:  
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur • Zaterdag 9.30-12.30 uur
Actuele openingstijden (vakantie/feestdagen):
Klik hier voor meer informatie. 

Meld u aan voor de Scootfix nieuwsbrief!
Ontvang aanbiedingen, het laatste scooternieuws en handige onderhoudstips.