• Home
  • Nieuws
  • Nu € 400,= korting bij aanschaf NIU MQi GT

Nu € 400,= korting bij aanschaf NIU MQi GT

Bestel NU de nieuwe elektrische NIU MQI GT en ontvang € 400,= korting! De NIU MQi GT is standaard uitgerust met 2 accu's voor een bereik van 80km. De batterijen zijn volledig opgeladen in 4,5 uur.
 
Verder is de MQi GT voorzien van:  grote 14 inch wielen met schijfremmen, alarmsysteem met track and trace systeem via een app op de smartphone, volledige LED verlichting, digitaal dashboard en cruisecontrol.
Leverbaar als 45km versie in de kleuren:  zwart glans, blauw of Nardo Grey. Normale prijs, € 3.399,= / Nu slechts € 2.999,-*.  Actie is geldig tot 31-1-2021. *genoemde prijzen zijn exclusief aflevering, rijklaarmaken en kenteken kosten a €175,=. 
 
U kunt uw korting als volgt claimen, klik op onderstaande link, selecteer Scootfix als dealer en ontvang per email uw kortingscoupon. Let op! De coupon is niet in te wisselen als u deze scooter aanschaft in onze webshop. Heeft u interesse in deze scooter, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 

Scootfix scooters, Uilenkade 20, Zwijndrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel. 078-6310159 
Openingstijden:  
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur • Zaterdag 9.30-12.30 uur
Actuele openingstijden:
Check actuele openingstijden via onderstaande link i.v.m. feestdagen en vakanties. 

Meld u aan voor de Scootfix nieuwsbrief!
Ontvang aanbiedingen, het laatste scooternieuws en handige onderhoudstips.