Skip to main content

Nieuw! Vmoto F01 elektrische scooter

En wederom hebben wij een leuke elektrische scooter toegevoegd aan ons assortiment. De Vmoto F01 is een grote, ruime elektrische scooter voor comfortabele kilometers. Ideaal voor woon-werk verkeer.
De Vmoto F01 elektrische scooter heeft een aantrekkelijk uiterlijk en een uitgebreid digitaal dashboard. De scooter wordt aangedreven door een elektromotor van 2 kW gekoppeld aan een accu die in 6 uur kan worden opgeladen. De F01 heeft een ruime voetplaat dat is voorzien van een fraaie geïntegreerde beschermbeugel, platte buddyseat met handgreep voor een extra passagier, ergonomisch geplaatst stuur en aerodynamische zijpanelen. De stevige voetsteunen en valbeugels beschermen het voertuig tegen valschade. De F01 beschikt over een gebruiksvriendelijke achteruitrijmodus. Het voertuig heeft een topsnelheid van 45 km/u en een actieradius tot 70 km.

De Vmoto F01 is verkrijgbaar in matzwart en Skyblue en is nu te koop met een voordeel van maar liefst €450,=. Van €3.998,= / voor €3.548,= geheel rijklaar. 

Bekijk en bestel de F01 via onze webshop of kom dit leuke nieuwe model bewonderen in onze showroom.

https://www.scootfix-scooters.nl/vmoto-f01-matzwart.html

https://www.scootfix-scooters.nl/vmoto-f01-skyblue.html